شما می توانید با لمس این لینک ساختن پاورپوینت تان را به ما بسپارید. اینها نمونه هایی از کارهای ما هستند. ابتدا از همه ما برای موضوعی که شما انتخاب می کنید، از هنر و موسیقی گرفته تا کشاورزی و مهندسی و پزشکی، اسلاید مناسب انتخاب می کنیم. حتی خودتان هم می توانید انتخاب کنید!

                                                                  

نکات مهم در ساختن پاورپوینت

متن پاورپوینت باید گویا و واضح باشد، پس فاصله سطرها و شماره فونت حروف باید به گونه‌ای باشد که در حالت نمایش برروی پرده ویدئو پروجکشن و یا تلویزیون از همه نقاط اتاق جلسه قابل خواندن باشد. به همین دلیل نمی‌توان از فونت‌های کوچکتر از ۲۰ برای متن و۳۰ برای تیتر استفاده کرد. بهتر است به جایBold کردن، از شماره‌های بیشتر برای بزرگتر شدن متن استفاده کنیم زیرا که Bold شدن در بیشتر مواقع از وضوح حروف می‌کاهد. فاصله سطرها نیز باید ۱٫۲۵ یا بیشتر باشد. اما فاصله میان خطوط نباید به قدری باشد که ارتباط مطالب قطع شود. به مثالهای زیر توجه کنید

متن خوانا و گویا: با شماره فونت ۳۰ برای تیتر و ۲۲ برای متن و فاصله سطر ۱٫۵

رنگ هم از نکات تعیین کننده در دیده شدن و خوانده شدن متن است. انتخاب رنگ تا اندازه زیادی سلیقه‌ای است اما پیش از سلیقه باید توجه داشته باشیم که ترکیب رنگ‌های صفحه ما با مخاطب و موضوع بحث تناسب داشته و در بدترین شرایط نیز به دیده شدن متن کمک کند. دو شیوه اصلی یکی انتخاب زمینه روشن و متن تیره و دیگری زمینه تیره و متن روشن است. در شیوه اول حروف برجسته می‌شوند و در دومی‌عمق پیدا می‌کند. هردو این شیوه‌ها مناسب هستند به شرط آن‌که میزان کنتراست میان زمینه و نوشته رعایت شود و متن با رنگ مناسب کاملا از زمینه متمایز گردد.

در استفاده از بخش transitions احتیاط کنید و خیلی کم از ان استفاده کنید.

صفحه تان را پر از متن نکنید!

یک صفحه پاورپوینت فقط نکات کلیدی صحبت شما را در بر دارد نه همه ی آن را. شما باید مطالب تان را به صورت جملات کوتاه یا عبارت دربیاورید و آن را به صورت موردی روی پاورپوینت بنویسید و توضیحات آنها را شفاهی بیان کنید. در واقع بهتر است  چند نکته مهم و کلیدی را در نظر بگیرید و سعی کنید آن نکات را بیشتر توضیح دهید و روشن تر کنید. پس سعی کنید از حداقل اسلاید ها استفاده نمایید.

می دانید چرا؟

وقتی یک اسلاید نمایش داده میشود حضار قبل از اینکه به شما گوش دهند اول شروع به خواندن مطالب آن صفحه میکنند. وقتی خواندن آنها تمام شد تازه شروع میکنند به گوش دادن به شما. در این حین قسمتی از سخنان شما شنیده نمیشود. از آن بدتر قبل از آنکه چیزی را بگویید آنها آن را از روی اسلاید خوانده اند و عملا گفتار شما مطلبی زائد به نظر خواهد رسید. پس در اینجا پاورپوینت است که دارد سخنرانی میکند نه شما. بهترین کمکی که صفحات پاورپوینت میتوانند به سخنان ما بکنند اینست که چیزی را که سخن نمیتواند به شنونده القا کند از طریق تصویر بگوید. متاسفانه اکثریت قریب به اتفاق اسلایدهای پاورپوینت که در سخنرانی ها میبینیم فقط نوشته هستند. دلیل آن هم ساده است. تهیه نوشته راحت تر از تهیه یک تصویر یا فیلم است. اگر میخواهید از قدرت واقعی پاورپوینت استفاده کنید سعی کنید بیشتر از تصویر استفاده کنید و تا حد امکان نوشته ها را کم کنید. از تصاویر با کیفیت استفاده کنید. اگر تصاویر شما کیفیت پایینی دارند همان بهتر که اصلا آنها را نشان ندهید..

سعی کنید در زمان پرزنتیشن از روی متن نخوانید و آن را از قبل آماده کرده و توضیح دهید. خواندن از روی متن هم حواس شما و مخاطب را پرت می کند و هم از حرفه ای بودن شما می کاهد. پس مسلط ظاهر شوید!

چند نکته جالب

  • بک گراند پاورپوینت تان را می توانید از بخش design انتخاب کنید. بک گراندهای این بخش معمولا ساده هستند، بنابراین اگر به دنبال بک گراند جذابی هستید می توانید آن را از ما بگیرید.
  • اگر می خواهید بک گراند یک صفحه تان با دیگر صفحات فرق کند، مثلا تصویری از آلبوم تان را به عنوان بک گراند قرار دهید می توانید به قسمت design بروید و از نوار بالا آخرین گزینه یعنی format background را انتخاب کنید. در سمت راست صفحه ای کوچک باز می شود. روی دکمه فایل کلیک کنید تا آلبوم تان را باز کند. اینجا می توانید عکس مورد نظرتان را انتخاب کنید.
  • همانطور که در بالا هم اشاره کردیم بخش transition صفحات شما در هنگام رفتن به اسلاید بعد را به شکل های مختلف تغییر می دهد. اگر از این بخش استفاده می کنید خیلی در آن افراط نکنید چون هم حواس مخاطب را پرت می کند و هم از حرفه ای بودن کارتان می کاهد. اگر ارائه ای رسمی دارید به طور کلی سراغ این بخش نروید.